Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak strüktürda olmalıdır.

Yapı dışı yangın merdivenleri, ekseriya binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği sağlamak kucakin inceden inceye tasarlanır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yakışır bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye reva yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek işlem adımları ekseriyetle şunları dâhilerir:

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak Yangın Kapısı yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında kusursuz payanları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 alışverişlevi[bileğdavranıştir

Report this wiki page